0878 83 85 83
Изберете страница

Най-добрата помощ, която можете да получите

която можете да получите

Нашият екип

професионалисти

Мирослав Колев

Председател

Мирослав Kолев, е основател и председател на Организация в помощ на пострадалите от катастрофи ( ОППК  ). Той има опит в застрахователния сектор, но главната му цел е да помага на хората в нужда. Така се заражда и идеята за ОППК. От създаването си преди повече от година ОППК, под вещото ръководство на г-н Колев успява да помогне на десетки хора да получат подобаващо застрахователно обезщетение, професионална лекарска помощ и като цяло удовлетворение след труден момент в живота им.

Христо Радев

Отдел връзки с обществеността

Христо Радев е отговорника на организацията във връзка с провеждането на мероприятия и общественополезната дейност. Дейността на Организацията в подкрепа на пострадалите от катастрофи, включва организирането на събития с насоченост към превенция и цялостно ограничаване на последиците от катастрофи и пътнотранспортни произшествия. Организационните умения на Христо Радев са от огромно значение за организацията.

Георги Добрев

Началник отдел аквизиция

Г-н Добрев от години се занимава с дейности свързани с помощ на хора пострадали от катастрофи. Желанието му да помага на хора изпаднали в беда, го направи един от членовете на ОППК.

Свържете се с нас

Можете да се свържете с нас по следните начини - можете да ни се обадите, да дойдете директно в нашият офис или да ни напишете мейл с Вашият телефонен номер и ние ще Ви се обадим.

ОППК Хасково

телефон за контакт: 0878 83 85 83, адрес: гр.Хасково, бул. "България" 150, ет.3 офис. 317

0878 83 85 83

klient@oppk.bg

гр.Хасково, бул. "България" № 150, ет.3 офис. 317