0878 83 85 83
Изберете страница

Най-добрата помощ, която можете да получите

която можете да получите

Нашият екип

професионалисти
Мирослав Колев
Председател
Мирослав Kолев, е основател и председател на Организация в помощ на пострадалите от катастрофи ( ОППК  ). Той има опит в застрахователния сектор, но главната му цел е да помага на хората в нужда. Така се заражда и идеята за ОППК. От създаването си през 2016 година ОППК, под вещото ръководство на г-н Колев успява да помогне на хиляди хора да получат подобаващо застрахователно обезщетение, професионална лекарска помощ и като цяло удовлетворение след труден момент в живота им.
Христо Радев
Отдел връзки с обществеността
Христо Радев е отговорника на организацията във връзка с провеждането на мероприятия и общественополезната дейност. Дейността на Организацията в подкрепа на пострадалите от катастрофи, включва организирането на събития с насоченост към превенция и цялостно ограничаване на последиците от катастрофи и пътнотранспортни произшествия. Организационните умения на Христо Радев са от огромно значение за организацията.
Красимир Стоев
главен координатор за град Пловдив
Красимир Стоев е главен координатор на ОППК за област Пловдив. Той е спортна натура със силно чувство за справедливост. Красимир Стоев всеотдайно помага на хора изпаднали в беда от последиците на пътнотранспортни произшествия, трудови злополуки и други житейски предизвикателства. Той ще осигури най-добрата помощ, която можете да получите в труден за Вас момент.
Георги Добрев
Началник отдел аквизиция
Г-н Добрев от години се занимава с дейности свързани с помощ на хора пострадали от катастрофи. Желанието му да помага на хора изпаднали в беда, го направи един от членовете на ОППК.

Самет Бекир

главен координатор за град Кърджали

Самет Бекир като човек, който още от дете си е мечтал да извършва хуманна дейност в полза на обществото с голямо желание и амбиция се присъедини към екипа на организацията ни.

Свържете се с нас

Можете да се свържете с нас по следните начини - можете да ни се обадите, да дойдете директно в нашият офис или да ни напишете мейл с Вашият телефонен номер и ние ще Ви се обадим.

0878 83 85 83

klient@oppk.bg

гр.Хасково, бул. "България" № 150, ет.3 офис. 317

гр. Пловдив, Търговски комплекс "Гранд" офис 32

ул. „Братя Миладинови“ 16, 1000 София център

ОППК Хасково

телефон за контакт: 0878 83 85 83, адрес: гр.Хасково, бул. „България“ 150, ет.3 офис. 317

ОППК София

телефон за контакт: 0878 83 85 83, адрес: бул. „Македония“ 10, 1606 Център, София

ОППК Пловдив

телефон за контакт: 0878 83 85 83, адрес: гр. Пловдив, бул. „Пещерско Шосе“ № 83